Loop langzaam. Haast je niet. Elke stap brengt je naar het beste moment van je leven; het huidige ogenblikEten is een manier om te overleven, het is de basis waarop alles is gebouwd. Voeden is een keuze die je zelf maakt en die niemand in jouw plaats kan maken. Voeding is immers zoveel meer dan voedingsstoffen alleen. Het is een manier van leven, een soort van levenshouding waar veel verschillende factoren een rol in spelen. Voeding omvat elke manier waarop we in onze behoeften voorzien, de manier waarop we voor onszelf zorgen. Onze voeding hangt af van de omgeving, gemoedstoestand,  jaargetijde, gezondheid, leeftijd, leefwijze. En precies omdat er zoveel meespelende factoren zijn,  kunnen er ook vele problemen zijn rond voeding en eten.

Daarom wil ik graag samen met jou op weg gaan naar een gezonde relatie met voeding, voeden en voedsel.
Graag luister ik eerst naar jouw verhaal en gaan we dan samen stap voor stap verder. Jouw verhaal dat uniek is en dat een persoonlijke aanpak nodig heeft om te komen tot jouw noden en wensen. 

Ik specialiseerde mij de laatste 6 jaar vooral in eetstoornissen. Zowel mensen met anorexia, boulemia, binge eating, emotie-eten, NAO kunnen bij mij terecht. Meestal is samenwerking met huisartsen (de medische opvolging) en psychologen/therapeuten van groot belang. Samen zoeken we een goede begeleiding om te kunnen komen tot verandering en om uit deze Veilige Hel te geraken.
Our Team